Modalitati diferite de plata pentru orice atestat informatica

Cele mai mici preturi pentru orice atestat informatica
In categoria Atestate | Pareri

1) Transfer bancar

Dupa ce ai ales un atestat la informatica, completati formularul de trimitere si dati add pe Yahoo Messenger. Dupa realizarea comenzii, noi iti completam datele atat pe proiect cat si pe documentatie. Puteti solicita orice modificare a unui atestat informatica, atat inainte de a fi cumparat,cat si dupa achizitionarea acestuia(GRATUIT).

BRD ING BCR

Veti primi un numar de cont bancar,la BRD, ING sau BCR. Dumneavoastra veti nota acest numar de cont si veti merge cu el la un sediu bancar.Contul bancar poate fi trimis atat prin sms,cat si pe yahoo messenger. Putem verifica imediat daca banii au ajuns in cont (prin serviciul BRD-NET, Home Banking sau 24 Banking).

Daca alegeti plata prin transfer bancar, in 10 minute aveti atestatul la informatica. Nu se va trimite acelasi atestat informatica de doua ori in aceeasi localitate. Daca nu gasiti atestatul dumneavoastra pe site mergeti la pagina de comanda

2) Predare personala in Bucuresti si Constanta

Daca sunteti din BUCURESTI sau CONSTANTA , se stabileste o intalnire,si atestatul se preda personal. Va vom prezenta atestatul la informatica pe laptop. Puteti solicita orice modificare la atestat (gratuit)! Atestatul ,documentatia si explicatiile se vor scrie pe un CD care ramane la dumneavoastra.

Bucuresti constanta

De asemenea,vom trece datele dvs. atat pe proiect cat si pe documentatie

3) Colet postal

Dupa ce va alegeti un atestat informatica, completati formularul de trimitere. Daca doriti un atestat informatica ce nu se afla pe site, ne puteti contacta la datele din dreapta,sau completand formularul din sectiunea comanda.

Coletul primit va contine un CD pe care veti avea atestatul + documentatia (format word) + explicatii (format word - pentru a intelege sursele).In maxim 3 zile lucratoare aveti atestatul acasa! Plata atestatului se face la primirea coletului, iar taxele postale sunt suportate de noi.

Categorii

Fiecare atestat informatica apartine unei categorii:

Contact atestate

Facebook: Atestate Informatica

Ne găsiţi şi pe

FaceBook Google LinkedIn Twitter MySpace WordPress Yahoo Messenger
Delicious Email StumbleUpon Hi5 Digg Blogger RSS

Bookmark & Share

Trimite si la prieteni site-ul nostru de atestate informatica

Bookmark and Share